minä...

*

this is my head exploding from the weight of the thoughts inside

these are my thoughts escaping through the ventilation-shaft

though my words weight a ton they can hardly ever come out right

this is an emergency call 'cause my head explodes tonight

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Ruotsalaisia älynväläyksiä

Olin kotona vanhempieni luona Ruotsissa tämän viikonlopun. Satuin löytämään lehtikasasta viimeisimmän Home Shop numeron. Viikonloppu muuttui hetkessä astetta paremmaksi. Home Shop on siis lehti, josta voit tilata turhuuksien turhuuksia suoraan kotiisi (tai ehkä postista haettavaksi). Lehden tyyliin kuuluvat räväkät tekstit kuten "VAIN 7,95kr!", "Takuuvarma tunnelmanluoja!" ja "Piristää kotiasi!" Huutomerkkejä ei säästellä. Tälläkään kertaa lehden tarjonta ei tuottanut pettymystä:



Jättikaukosäädin! Lehti hehkuttaa, että tätä et varmasti hukkaa. No et varmaan, tuo ei takuulla katoa sohvatyynyjen sekaan... Tämä kaukosäädin myös korvaa kaikki muut kaukosäätimesi. Huom! Tilaa on korkeintaan neljälle muulle kapineelle! Mistä lyödään vetoa, että kotitalouksissa on nykyään enemmän kuin neljä muuta kaukosäädintä? Jumbo kaukosäätimen saat noin kahdella eurolla! No se ratkaisi asian.


Muotilaukku "Glamour"! Sana "makea" on tosiaan osuva. Se sopii yhtä hyvin sekä arkeen että juhlaan. Takuulla. Jokainen laukku on muuten ainutlaatuinen. Ehkä tilkkujen järjestystä on muuteltu. "Glamour" maksaa kuitenkin jo huimat 6 euroa. Aijai, ehkä päädyn näistä kahdesta kuitenkin Jumbo kaukosäätimeen.


Paleleeko varpaita telkkarin ääressä? Tässä ratkaisu: Jalkalämmitin! Lämpimät jalathan tuottavat tunnetusti mielihyvää koko keholle. Sopii sekä miehille että naisille! Lämmin ja superihana turkismateriaali (polyesteria) takaa mukavuuden. Liikkuvuuden takaamiseksi tossusta on tehty tilava! (Ja onhan se niin tyylikäskin.)



Joulu tekee tuloaan ja mikä onkaan jouluisempaa kuin Joulupukki. Onkohan Rovaniemen pukillakin tällainen vessassaan. Home Shop kuvailee Joulupukki settiään sanoilla "ihana", "elastinen" ja "hieno". Takaa joulutunnelman myös vessaan!

(Kaikki kuvat Home Shop-lehdestä)

Ei kommentteja: